Zapper - för egenbehandling

Zapper med metallhandtag

Zapper är en produkt av Dr. Hulda Clark. Hon menade att genom att behandla sig med frekvenser från en zapper har vi möjlighet att minska på mängden mikroorganismer i kroppen. Det skall ge oss större möjlighet att må bra.

   Huldas devis var:   "En ren kropp är en frisk kropp"  
Hon och många med henne hävdar att mikroorganismer i kroppen är en stor orsak till våra symptom. Genom att försvaga dessa med en zapper har kroppen större möjlighet att vinna över de mikroorganismer som stör oss.  

   Frekvenser i en zapper
Av sådan här zapper kan vi få tre olika frekvenser. Det är 30 kHz, 2,5 kHz och 15 Hz. Med strömbrytaren väljer man enkelt vilken som vill användas.  Hulda första zapper gav endast 30 kHz.  
Med en svensk instruktion kan man lära sig hur en sådan används. Det finns några olika principer för användning av zapper. En sådan drivs av ett 9-volts batteri.

   Om zapper
För dig som inte känner till zappern och för dig som glömt så kommer här en lite uppdatering.

Zappern fungerar ju som bekant genom att den sänder in en svag, pulserande ström med en viss frekvens. Man kan behandla sig dagligen eller vid behov.  

Zappa går att göra med flera metoder. Antingen följer man Hulda Clarks rekommendationer eller finner ut egna. Zappern påverkr som tur är inte nyttiga bakterier i mag-tarmkanalen. De onyttiga bakterierna där kan man knäcka med hjälp en kombination av basande mineraler, örtkurer och zapper.

Enligt Dr. Hulda Clark så beror många åkommor vi lider av på ansamlingar i kroppen av lösningsmedel, tungmetaller och parasiter. Parasiter frodas på toxiner och tungmetaller, som i sin tur utgör föda för virus, som i sin tur utgör föda för de största parasiterna.  

Förr i världen, innan alla giftiga kemikalier fanns, så stannade inte parasiterna kvar i kroppen utan försvann ofta ut den naturliga vägen när de hade lagt sina ägg. Nu behöver de ju inte lämna våra kroppar eftersom vi snällt föder upp dem inuti oss och de lär kunna stanna kvar i över 40 år! Att de stannar och mår bra i oss beror till stor del på den mat vi använder nu för tiden där socker och sötsaker är en stor bov. .