Oberon erfarenheter

Hur är det med smärtande leder, kan Oberon bioresonans hjälpa då? 
Att ha smärta i fingerleder är mycket besvärligt. Vid all användning av handen så ökar smärtan. Just så var det för Åsa under flera år.
Så eskalerade det så hon inte kunde lyfta ens ett tomt glas utan att det smärtade för mycket. Det blev värre, så fort hon vidrörde tummen ville hon gråta av smärtan. Efter en vecka med dessa smärtor fick hon behandling med Oberon.
Behandling var fokuserad på handens leder, ledytor, artärer och vener. En sådan stor förändring har Åsa aldrig varit med om. Smärtan minskade och efter några dagar var det ingen smärta kvar. Det var som att det aldrig funnits någon och handen fungerade som en hand skall göra. Glad är Åsa för det.
Har du besvär som hindrar dig i vardagen, prova behandling med Oberon. Det kan ge dig rörligheten tillbaka.

Att hjälpa nerverna i kroppen.  
Kvinna som förlorat känseln i händerna erbjuds av läkare behandling som ger mycket allvarliga biverkningar. Hon tvekar och väntar med det förslaget.  I stället väljer hon behandlingar med Oberon där inga negativa biverkningar kan komma.  

Vid behandling läggs stort fokus på att stärka nervernas funktioner, muskler och bindväv. Även att städa bort en del mikroorganismer. Efter tredje besöket med behandling har hon inte några besvär längre.

Hon har full känsel och rörlighet i händerna igen. 

Bihålor och ständigt sprayande 
Här är ett exempel på vad detta fantastiska frekvensinstrument kan hjälpa oss med. Många många använder dagligen nässpray för att klara andningen genom näsan. Problemet blir inte löst med dessa sprayer.
Anna 60 år gick i flera år med dessa besvär och dagligt användande av spray. Att inte kunna andas i näsan var ett ständigt problem. Bland annat så var det svårt att sova och det resulterade i att hon aldrig var ordentligt utvilad.
När hon fick behandling med Oberon vände det helt.  
Hon fick hjälp med att stärka vävnaden i bihålor och att avlägsna mikroorganismer som trivdes i bihålor och i andningsvägarna.  
Efter några behandlingar kan hon nu andas fritt genom näsan, det är ju den vägen vi skall andas. Hon sover bra och är utvilad på morgonen efter nattens goda sömn.  
Det behövs inga fler sprayer för hennes del.

Problem att gå
Man i 50-årsåldern som inte kunde gå längre sträckor på grund av problem med värk och smärtor i ena ljumsken.
Det var så illa att han inte kunde sköta sitt arbete och det hade varit så en längre tid.
Han kontaktade en terapeut för att få behandling med Oberon.  Efter ett par behandlingar på leder, muskler och bindväv kunde han gå flera kilometer om dagarna vilket inte hade varit att tänka på under en lång tid.
Resultatet var en stor förbättring för honom och livet blev mycket enklare.

Diskbrock i nacken
En erfarenhet från en av landets alla terapeuter som behandlar med Oberon bioresonans.
Kvinna 57 år ville ha hjälp för sitt diskbrock i nacken som gav henne en fruktansvärd värk i ena armen. Smärtan hade varit alldeles för länge och den hindrade hennes rörelser både på jobbet och fritiden.
Fokus vid behandling var halskotor, bindväv och nerver ut från ryggraden. Efter tre behandlingar tycker hon att smärtan är helt borta och rörligheten var god.