Spooky för balansering och skanning

Spooky 2

Spooky2 har fantastiska möjligheter att ge frekvensbehandling för det mesta i kroppen.
I programmet som körs i en PC finns flera tusen recept för allt mellan hjässa och tå. Det finns recept med frekvenser för att stärka funktioner i kroppen. Det går att stärka funktioner i lever, njurar och nervsystemet. Det finns för leder, DNA och blodet. Utgå från att det finns för allt vi vill komma åt.
Där finns även recept och frekvenser för att balansera det vi inte vill ha så som mikroorganismer, tungmetaller och andra störande ämnen.
Sammantaget finns det mycket stora möjligheter att hjälpa kroppens funktioner till en bättre hälsan. 

Spooky Generator X

Storebror som kan allt lillebror kan och en del mer.
Förutom all balansering enligt färdiga recept och frekvenser kan X även skanna för att finna vilka frekvenser som stör i kroppen.
Vi kan skanna av ett frekvensområde där vi vet att bakterier trivs för att få reda på vilka frekvenser oönskade mikroorganismer har. Dessa går sedan att påverka för att försvaga så deras möjlighet att störa kroppen minimeras.
Generator X finner många kategorier av störande frekvenser som kan balanseras. Genom att upprepade gånger skanna och balansera kan kroppen befrias från det som stör. 

Sökning i databasen över recept med frekvenser för det vi vill behandla. Med lite fantasi finner vi allt vi vill nå och behandla. 

Vi kan justera signalen i det oändliga efterhand som erfarenheten kommer. Eller så använder vi standard som oftast fungerar bra.

Vi har full kontroll på förloppet. Vilka frekvenser som används och hur mång minuter vi har kvar på balanseringen. 

Med X kan vi skanna många frekvenser för att söka. Vi skriver in några parametrar enligt instruktionen och klickar på "Sök och balansera". 

Möjligheterna 

I den stora databasen med recept och frekvenser finns så mycket att finna. Där finns symptom och besvär, där finns virus och bakterier. Vi hitta organen i kroppen för att stärka deras funktioner och vi finner sådant som kan störa kroppens funktioner.
- Med Spooky2 anger vi i listan vad vi vill balansera och startar med en eller fler frekvenser.
- Med Spooky-X PRO kan vi även söka efter det som stör och behandla mot det. 

Delar och tillbehör

Till båda dessa enheter finns diverse tillbehör.
- Handtag att hålla i eller sätt fötterna på vid balansering.
- Klisterlappar att sätta på huden för att slippa hålla i handtagen.
- Distansdosa för att balansera på distans med hjälp av DNA.
- Alla nödvändiga kablar förstås.

Utbildning för Spooky

Utbildning är bra att ha.
- Du hittar en kurs här på sidan som hjälper dig komma igång med din Spooky.