Tankar och möjligheter till ett enklare och lugnare leverne

Bara en tanke
 Tänk om det vore möjligt att själv förbättra sitt mående! Att själv avgöra hur du mår i kanske många eller alla situationer och vid alla sorters prövningar.    Tänk dig att det är möjligt även för dig, för andra har redan gjort det. Så då kan du också om du vill och bara får reda på hur man kan göra.  
Att fokusera på den uppgiften och steg för steg lära dig att göra det.  Här får du en del av det som kan vara vägen dit, till ditt inre lugn även mitt i stormen.    

Så syftet med boken är som titeln lyder, att få ett enklare och lugnare leverne. Du får konkreta förslag på hur du kan betrakta vanliga situationer vi alla står inför. Hur du kan betrakta omgivningen och allt som sker omkring oss.

Författare:
Ola Hedlund

Vägen till ett hälsosammare liv

Det behövs några ingredienser för att kroppen och vi skall kunna må bra. I den här boken kan du läsa om många av dessa möjligheter.
Förutom frekvensbehandling, mikroskopering i blod, homeopati, kost och träning tar vi upp mängder av andra områden i boken, den är dessutom skriven så att du ska kunna hitta just din väg till ett hälsosammare liv.

Författare i boken:
Ann-Sofie Jakobsson
Ola Hedlund
Gunnar Jansson
Anders Sydborg