SPOOKY2 FREKVENSBEHANDLING

Spooky2 är ett frekvensinstrument du kan använda för att stärka och försvaga. Vi stärker funktioner och försvagar mikrober. Allt enligt Royal Rife och Hulda Clark. 
Programmet som installeras på en PC styr frekvensgeneratorn. Du får flera 1000 olika recept att använda. 
Ett recept kan ge behandling på allt från 3 min till 60 min. Det finns de recept som är längre och det går bra att kombinera flera olika recept. 

Med ett startpaket får du frekvensgenerator med handtag, alla kablar och programvara. Fria uppdateringar av programmet ingår. En 10-sidig svensk startinstruktion och instruktionsfilmer på en hemsida som du tittar på när du vill. Program och PDF-manual att ladda ner till din dator. 

Distansbehandling är möjlig med extra tillbehör. Med dessa tillbehör och ditt DNA går det att påverka ägarens DNA. Allt enligt de kvantfysiskaliska lagarna. 
Samma recept går att använda vid distansbehandling och med denna metod kan behandling ske kontinuerligt. 

Spooky X med två generatorer

Spooky X är storebror till 2:an. Den har två generatorer under skalet. Det ger möjlighet till två behandlingar sammtidigt. För två personer eller två behandlingar för en person. 
Förutom alla funktioner Spooky2 har så kan denna även skanna för att finna frekvenser som stör i kroppen. Det ger en större möjlighet i sökandet efter bättre hälsa. 
Den levereras i en väska med alla tillbehör. Enheten, kablar, 2 distansenheter, ett par metallstavar, 20 klisterlappar. 

Är du vårdleverantör eller privatanvändare ?
Vill du utöka dina möjligheter med frekvensbehandling ?
Välkommen att ta kontakt. 

Spooky-generator med handtag för direkt behandling och distansenhet
Spooky X med dubbla generatorer för två paralella behandlingar. Med handtag och distansenhet.
Färdiga receptkombinationer att använda. Finns för många kända symptom.
Sida att söka behandlingsrecept. Flera tusen recept ger många möjligheter
Starta och stoppa behandling. Timer för att se tiden. Det är enkelt att komma igång.

Ladda ner program till Spooky2

För att hantera din Spooky2 behöver du installera ett program i din PC . Programmet fungerar endast på datorer med Windows. 
Här nedanför ser du programfilen och PDF-filen med den engelska instruktionen. 
Du klickar på en fil itaget för att få den till din dator. Sedan startar du fien för att installera programmet eller för att läsa instruktionen. 

Program till Spooky2

Det går bra att installera programmet utan Spooky ansluten. Startar du det utan Spooky går programmet som demo. Du kan klicka på allt och söka recept men du kan inte behandla. För att kunna behandla behöver du Spooky2-dosan ansluten till din dator. 
Vill du installera på en annan dator eller flera datorer går det bra. Kopiera Setup-filen till ett USB-minne så kan du ta med filen. 

Har du den större modellen Spooky X

Det är samma program till båda modellerna, se ovan. Detta är en manual till storebror Spooky X. 

Program för fjärrstyrning vid support

Detta program gör det möjligt att fjärrstyra en dator. Det kan vi använda för att ge utbildning på din egen dator. Installerar du det kan du få hjälp i din dator när det krånglar eller du har frågor.