FREKVENSANALYS QRMA

Frekvensanalys är en enkel och tidsbesparande metod att mäta näringsbalanser och funktionsstatus i kroppen. Inga ingrepp behövs för att utföra en mätning. 
På två minuter får vi ett stort antal mätvärden med information om näringsnivåer på vitamin och mineraler, aminosyror och co-enzym. Även funktionsstatus på flertalet organ i kroppen. Där finns lever, njurar, tarm, endokrina systemet med fler. 

Frekvensanalys används av Terapeuter, Kostrådgivare, Fotvårdare, GYM-instruktörer, Massörer med flera. Alla med det gemensamt att de vill kunna se funktioner och näringsnivåer i kroppen

Att göra en analys

Vitaminer Vitaminer

Att utföra en analys tar endast två minuter. Inga ingrepp behövs, personen håller en mätprob i handen. Den mätproben är delad i två kontaktytor och mätning sker med en mycket svag ström. Instrumentet ger en frekvens och lyssnar på det eko som kroppen ger. Detta eko analyseras och ger värde i rapporterna. 
I rapporten ser vi uppmätt värde, vi ser referensintervall och en komentar hur värdet ligger i förhållande till referensvärdet. 

Det finns mer än 40 analyser och rapporter med över 300 mätvärden. 
Hjärta & blodkärl. Mage och näringsupptag. Tjocktarm. Lever & galla. Bukspottkörtel, njurar & lungor. Blod till hjärna & kranialnerv. Fyra rapporter om ben & benvävnad. Blodsocker. Vitaminer, mineraler, aminosyror & coenzym. Endokrina systemet & ytterligare ett flertal rapporter. 
Du får med en svensk beskrivning på 47 sidor, hur du använder instrumentet med översättning av namnet på alla rapporter och mätvärden. 

Några av rapporterna i programmet

Mineraler
Lever funktioner
Coenzym
Hjärta och blodkärl
Endokrina systemet
Njurar funktioner
Brain nerv
Immunsystemet

Utskrifter från frekvensanalys

I frekvensanalys får vi drygt 40 olika rapporter med sammanlagt över 300 mätvärden. Samtliga rapporter går att skriva ut, du ser några exempel här nedan. 

Uppdatering, program

Har du en äldre dosa (2018 eller äldre) kanske det senaste programmet inte fungerar. Då provar du med denna fil. 

Vid support är det bra om vi tillsammans kan se och instruera i din dator. Det går bra att göra med programmet TeamViwer. Hämta ner det också så är det bara att dra igång när det behövs. 

Är du vårdleverantör?
Vill du utöka dina möjligheter för fler mätvärden?
Välkommen att ta kontakt.