OBERON FÖR ANALYS OCH BEHANDLING

Hjälp dina klienter att förbättra hälsan
Behandla med Oberon bioresonans

Axlar & nackeSmärtor i muskler
MatsmältningRyggproblem
AndningsbesvärFörkylning
BihåleproblemKnä och andra leder
Huvudvärk & migränOch mycket mer

Erfarenheter med Oberon / Vector

Ett par exempel presenterade av terapeuter och deras erfarenhet med Oberon. 

Som terapeut med Oberon kan du hjälpa fler

Du får möjlighet att behandla i hela kroppen. Du kan stärka svaga partier och försvaga belastningar av mikroorganismer. 
Det hjälper din klient att må bättre. 

Är du terapeut? Söker du bioresonans för analys och behandling?
Då är du välkommen att ta kontakt för en demonstration. 

Exempel på klienter och behandling

Britta 87 år
smärta i benen av åderbrock. Mycket svårt att gå och därmed kraftigt handikappad. Vid behandling med Oberon kändes det som sockerdricka i benen. Behandling på lymfsystem och vener i benen. Efter några behandlingar har hon ingen smärta alls och kan nu obehindrat gå i trappor. 
Maria 38 år
smärta i äggstock i flera månader. Ingen hjälp från vården trotts flera besök och undersökningar. Maria har så pass ont att hon har svårt att arbeta. 
Analys och behandling med Oberon blev lösningen. Ingen smärta efter behandlingen. 

Som kroppsterapeut spar du kroppen

Arbetar du med kroppen som massör? Då har du en bra hjälp med Oberon som kan göra en del av det mest ansträngande jobbet. Behandla muskler, bindväv och kotor för att minska smärta och öka smidigheten. 

Terapeut Lennart 
Att ge massage och komplerera med Oberon är en helt ny dimension på arbetet. Jag kan ge bättre behandling och det blir lindrigare för mig.  

Funktioner i Oberon bioresonans

Oberon är en avancerad utrustning med fantastisk grafisk presentation. Oberon har stor förmåga att detektera obalanser i den mänskliga vävnaden. Sammantaget ger det stora möjligheter vid både analys och behandling.  Oberon ger helt nya möjligheter att förstå vad som är rätt och fel i kroppen. Vi har därmed ett mycket bra hjälpmedel för att sätta oss in i vad som kan behöva behandlas och vilka behandlingar som är de rätta. 
Likt tekniken i magnetkameran och möjligheterna med ultraljud, som också bygger på att mäta frekvenser och energi. Arbetar Oberon med att tolka och behandla i frekvensspektra i kroppen. En stor fördel med Oberon är de direkta svaren vid analys.

Med bioresonans Oberon söker vi belastning av mikroorganismer. Det kan vara bakterier, parasiter, mögel eller svamp. Finns dessa i kroppen stör det cellernas funktioner och det kommer att visa sig som symptom.
Det är inte alltid så att orsaken sitter där det känns. I programmet får vi information var det egentliga problemet sitter. Det ger större möjlighet att balansera för permanent förbättring  skall kunna ske.

Prisbild

Oberon bioresonans har en mycket bra prisbild jämfört med många andra utrustningar. Du får mycket stort arbetsområden för att kunna både försvaga mikroorganismer samtidigt som du kan stärka organ och funktioner. 
Den kombinationen var Oberon unik med tidigare och ligger fortfarande före många andra utrustningar. 
Pris för en komplett Oberon är från 1870:- /månad ex moms, vid hyrköp i 36 månader. Programmet är på svenska och uppdateringar ingår. Utbildning arrangeras flera gånger om året. 

Oberon arbetsområden

Bioresonans är interaktion mellan den levande organismen och en avancerad mätutrustning. Det frekvensmönster som omger eller som är resultatet av organismernas rörelser, kan med denna teknik detekteras. 
Det finns tusentals kända belastningar som kan påverka vår fysiska kropp. Dessa kan orsakas av minsta förändring i cellmönster eller höjning av stressnivå. Vi påverkas av alla ämnen i vår kost och i vår omgivning. Vi påverkas av vad vi tänker och hur vi agerar. 
Oberon  kan detektera många av dessa förändringar både i det fysiska och det känslomässiga. 

Vid analys markerar programmet stressnivån i vävnaden med en graderad skala mellan 1 till 6. Det ger en klart besked av status i vävnad, organ och funktion. Det går bra att utföra analys på mycket känsliga personer, implantat är inget hinder.

Komplex analys

 • Komplex analys av organ och system i kroppen:
 • Det kardiovaskulära systemet
 • Mag-tarmkanalen
 • Genitala delar & urinvägar 
 • Rörelseapparatens delar 
 • Bronker & andningssystem
 • Det endokrina systemet med hormonella obalanser 
 • Toxisk stress 
 • Mikroorganismer 
 • Neurodermatit och eksem
 • Syn- och hörselorgan
 • Nervsystemet
 • Menstruationskomplikationer 
 • Biokemisk analys av blod 
 • Infektion i organ och system - virus, bakterier, svampar, protozoer, maskar, infektion, mm (stafylokocker och streptokocker, Giardiasis, trichomonas, klamydia, urea plasma, mm)
 • Kvalitativ bedömning av hormonnivåer, binjurarna, hypofysen, bukspottkörtel, sköldkörtel, könskörtlar
 • Allergi diagnos & intoleranser (komplexa tester upp till 500 allergener)
 • Kromosomal diagnos
 • Bedömning av chakran och auran
 • Behandling av patologiska processer som identifierats av bioresonans terapi 
 • Idrotsskador 
 • Och mycket mer

Vector och Oberon

Många hävdar med rätta, att Oberon är en av de första större instrumenten för bioresonans. Oberon tillverkades ursprungligen i dåvarande Sovjetunionen, väl skyddade bakom järnridån. Där utvecklades Oberon opåverkad av läkemedelsbolagens påtryckningar.
Systemet har marknadsförts med namnet Vector under en period. Vector och Oberon är samma instrument och ägs, utvecklas och tillverkas av ett och samma företag. 
Allt detta borgar för en kvalitetsprodukt med mångåriga erfarenheter. 

Är du vårdleverantör?
Vill du utöka dina möjligheter?
Välkommen att ta kontakt med Ola Björkman.